(FOTO) Coliziune groaznica in fata spitalului din Nasaud! Sase victime, dintre care doua in coma, si masini facute praf (ACTUALIZARE)

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 13:21
24 citiri
Viteza excesiva a stat la baza unui accident rutier grav, petrecut in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 3.00, pe Bulevardul Granicerilor (DN 17C) din orasul Nasaud. Doua masini s-au ciocnit frontal in fata Spitalului orasenesc "Dr. George Trifon", coliziunea soldandu-se cu sase victime, dintre care doua erau in stare foarte grava.

Aflat la volanul unei autovehicul marca Skoda, Daniel Dragota (39 de ani), din comuna Lesu, se intorcea spre casa de la aeroportul din Cluj, dupa ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud