FOTO: Tibi Useriu a parcurs deja primii 40 de kilometri in cursa pentru sprijinirea tinerilor cu insuficienta renala cronica...!

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 12:09
50 citiri
Insotit de 3 biciclisti si o masina, Tibi Useriu a pornit la ora 9.00 din Campusul Tasuleasa Social, din Tihuta, spre Cluj Arena intr-o cursa istorica menita sa sustina Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Claudia Safta, care lupta pentru tinerii cu insuficienta renala cronica. Tibi Useriu este asteptat la Bistrita de o galerie de sustinatori.

Avand o medie de aproximativ 11 kilometri pe ora, alergatorul bistritean a reusit sa parcurga pana acum 40 de kilometri din Pasul Tihuta, de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.