( Foto) Tulai ! E sfarsitul lumii ? Bistritenii golesc magazinele ! E blocat traficul pe kilometri in zona mall-ului! Nimeni nu ii dirijeaza ! Vezi programul magazinelor de Pasti !

Sursa: Rasunetul
Vineri, 06 Aprilie 2018, ora 17:02
56 citiri
Nici sfirsitul lumii daca ar fi si traficul nu ar fi asa de apralizat ca azi. Inca din weekend-ul trecut, magazinele mari din Bistrita au fost luate cu asalt de locuitorii judetului, dornici sa-si achizitioneze produse de sarbatori. La Kaufland,Lidl, Selgros, la mall nu mai erau nici locuri de parcare, nici carucioare in jurul amiezei. Vorba unui bistritean, ne tot vaietam ca nu avem bani, dar iesim din magazine cu cosurile arhipline, de parca am manca dublu in perioada sarbatorilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.