FOTO / VIDEO: Juratii concursului gastronomic nu s-au decis cui sa acorde marele premiu. Nu s-au mai putut dezlipi de farfurii...!

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 18:19
80 citiri
Trei echipe de bucatari extrem de priceputi s-au inscris in concursul gastronomic organizat azi la Festivalul Usturoiului iar juratii au fost atat de impresionati de preparatele la ceaun incat nu s-au decis nici pana in ultima clipa cui sa acorde marele premiu! Echipa Tinerilor Sociali Democrati a nfost sustinuta de primarul Ovidiu Cretu!

Trei echipe s-au inscris in concursul culinar incheiat de putin timp la Valea Strajii si coordonat de maestrul bucatar Horia Simon - cunoscut in gastronomia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.