FOTO/VIDEO: Mii de oameni, la hramul Manastirii Nuseni. "Dumnezeu e cu noi si in vremurile acestea de intepenire duhovniceasca"

Joi, 20 Iulie 2017, ora 14:29
69 citiri
"Rugaciunea puternica a Sfantului Prooroc Ilie a fost eficienta, iar daca si noi vom sti sa facem rugaciuni puternice si cu credinta, si rugaciunile noastre vor fi ascultate de Dumnezeu", a subliniat IPS Andrei, in cuvantul sau de invatatura adresat miilor de credinciosi sositi azi la Nuseni. "Dumnezeu e cu noi, si in vremurile acestea..."

Programul de sarbatoare a inceput la Manastirea Nuseni inca de ieri seara, cu o slujba religioasa de priveghere cu litie, asa cum cere randuiala, iar in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.