Hidrocentrala naste ape tulburi. Primarul Vasile Laba acuza proprietarii de pensiuni si case de vacanta din zona ca deverseaza dejectiile din fosele septice direct in lac

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 13:12
218 citiri
Acordul pe care primaria comunei Bistrita Bargaului l-a dat pentru construirea unei hidrocentrale in zona Colibita nu a fost pe placul unor localnici, cat mai ales a proprietarilor de pensiuni din acest areal turistic.

Potrivit celor aparute pe facebook pe pagina "jos laba de pe colibita", Vasile Laba a fost acuzat ca ar fi adus un investitor care ar avea probleme penale. Mai mult, cei care se impotrivesc acestei investitii spun ca hidrocentrala va polua fonic intreaga zona.

Acuzat ca a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud