INTERVIU Florin Chereji: "Vom sta pe capul autoritatilor pentru a preveni si limita faptele regretabile din jurul nostru. Cu buna sau cu bota..."

Duminica, 29 Martie 2015, ora 11:28
46 citiri
Padurea de suflet a bistritenilor, Codrisorul, s-a animat zilele trecute cu ajutorul voluntarilor din jurul Asociatiei Bistrita Civica: Florin Chereji, presedintele acesteia, explica intr-un interviu pentru Bistriteanul.ro ca urmeaza lectii de botanica in natura, concerte, concursuri applicative si drumetii in aprilie si mai.

De Ziua Internationala a Padurilor au adunat aproape 3 tone de mizerii din Codrisor si i-au batut potecile in cautarea unor idei care sa imbunatateasca proiectul "Salvam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.