Ionut Simionca, deputat PMP: "Ovidiu Cretu este singurul primar din Europa care foloseste o directiva europeana pentru a suprima democratia"

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 20 Iunie 2018, ora 14:31
53 citiri
Deputatul Ionut Simionca, vicepresedinte PMP, s-a aratat revoltat de decizia Primariei Municipiului Bistrita de a tine la secret documentele aferente sedintelor de Consiliu Local dupa intrarea in vigoare, la 25 mai a.c., a Regulamentului General pentru Protectia Datelor Personale (GDPR). "Primarul Municipiului Bistrita ar putea intra linistit in Cartea Recordurilor pentru multe dintre deciziile ciudate pe care le ia ca edil. Ovidiu Cretu s-a intrecut insa pe sine interzicand accesul cetatenilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.