La Maieru, cladirea Martorilor lui Iehova, cumparata de Parohia Ortodoxa. Mitropolitul Andrei va sfinti noul asezamant renovat !

Sursa: Rasunetul
Duminica, 13 Ianuarie 2019, ora 07:58
180 citiri
Fapt unic in judetul nostru. La Maieru, cladirea Martorilor lui Iehova a fost cumparata, la finele anului trecut, de Parohia Ortodoxa.

"Va anunt cu mare bucurie o veste tare importanta pentru comunitatea ortodoxa din Maieru. Dupa indelungi discutii persuasive, nopti nedormite si tot felul de complicatii, Parohia Ortodoxa Maieru a reusit cumpararea, la pretul pietei, din fonduri proprii, Salii Regatului Martorilor lui Iehova, imobil situat pe strada Ses, numarul 702. Cladirea se intinde pe o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.