Liceul Tehnologic "Ion Caian Romanul", in prag de inaugurare. Educatia ramane o prioritate in comuna condusa de Paul Stir. Santiere scolare in toate satele

Sursa: Rasunetul
Vineri, 22 Iulie 2016, ora 14:25
107 citiri
In doar patru ani, in Caianu Mic investitia in oameni si in educatie a fost de 6 milioane de euro. Primarul Paul Stir a reusit din Bugetul local, dar si cu sprijinul Consiliului Judetean si a Guvernului Romaniei sa dea o noua fata comunei. Si totul porneste de la educatia primita. Si a reusit. Meticulos, ambitios si foarte perseverent a stabilit o lista de prioritati a proiectelor de maxima importanta si a nevoilor comunei, educatia fiind si in al doilea mansat, printer prioritati.

"Cel mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.