Liderul de sindicat al unuia dintre cei mai mari angajatori din Transilvania: "In Leoni este o situatie aproape de sclavagism"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 16:23
494 citiri
Pentru prima data, Marinel Strungari, liderul sindicatului Leoni, a vorbit deschis despre conditiile de munca de la unul dintre cei mai mari angajatori din Transilvania, Leoni. "In Leoni este o situatie aproape de sclavagism. De la Leoni pleaca in fiecare noapte ambulanta de 4-5 ori. Norma de munca este peste puterile oamenilor. Nu au niciun fel de drepturi sindicale", au fost declaratiile lui Marinel Strungari, liderul sindicatului Leoni, in cadrul dezbaterilor pe Codul Muncii, care au avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.