Lucrarile de 150 milioane lei pentru inlaturarea dezastrelor produse de inundatiile din primavara, luate la verificat! CE s-a descoperit:

Luni, 07 Octombrie 2019, ora 11:54
52 citiri
Judetul nostru a fost sub un sir de coduri rosii si portocalii de ploi si inundatii, in primavara. Mai multe localitati au fost afectate. Statul a alocat aproape 150 de milioane de lei pentru a inlatura efectele calamitatilor de pe mai multe rauri. Inspectorii au luat la puricat lucrarile, zilele trecute. CE au descoperit:
Codurile portocalii si rosii de ploi si inundatii, din perioada februarie - mai 2019, au facut ravagii in judetul nostru. Au fost evaluate pagubele produse si Statul a alocat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.