Mesajul emotionant al preotilor bistriteni pentru tineri: "Iubiti-va mult! Viata este scurta si trebuie s-o traiesti frumos!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 22:00
73 citiri
Vineri, incepand cu ora 18:00, peste 10 preoti din Bistrita si din imprejurimi au iesit in curtea Protopopiatului Ortodox, unde s-au rugat pentru sufletele celor care au pierit in incendiul care a cuprins Club Colectiv, de acum o saptamana. Bistritenii de toate varstele, care au venit sa se roage pentru tinerii care si-au pierdut viata, abia si-au retinut lacrimile atunci cand preotii au inceput sa le spuna numele celor care s-au dus la cer acum o saptamana. Alaturi de bistriteni au fost si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.