Micul-EROU, baietelul care si-a salvat fratele din focul care le-a mistuit casa, premiat de MAI cu o diploma, dulciuri si o tableta - VIDEO

Luni, 01 Iunie 2015, ora 18:20
81 citiri
Peste 2.500 de copii si parinti au vizitat astazi, sediul Ministerului Afacerilor Interne, in cadrul Zilei Portilor Deschise pentru Copii, eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.

Printre ei, baiatul de 12 ani din localitatea bistriteana Runcu Salvei, care in urma cu o luna de zile si-a salvat fratele din focul ce le-a cuprins casa.

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, i-a acordat micutului Adrian din Runcu Salvei "Diploma de erou", dar si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.