O studenta romanca, despre experienta la studii in Danemarca: "Poti sa intalnesti pe strada un membru al Familiei Regale, atat sunt de deschisi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 19:27
51 citiri
Ioana Moldovan are 24 de ani si se afla de aproape doi ani in Danemarca, unde urmeaza un masterat in Topografie si Cartografie la Aalborg University. Tanara, originara din Bistrita, s-a specializat si in Romania, la Universitatea Tehnica, dar si printr-un internship la Ministerul Agriculturii. Cat despre Danemarca, spune ca a ales-o impreuna cu alti trei prieteni foarte buni. S-a bazat pe faptul ca scolarizarea este gratuita, dar si pe celelalte avantaje oferite de statul danez. Aceasta face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.