O victorie sau doar o iluzie? Dupa protestele tarpienilor, CJ BN renunta la groapa de deseuri din padure si merge pe proiectul initial cu costuri foarte mari!

Luni, 21 Mai 2018, ora 06:19
102 citiri
Problemele legate de depozitul ecologic de la Tarpiu au revenit pe tapet, dupa ce localnicii s-au revoltat impotriva intentiei administratiei judetene de a defrisa cateva hectare de padure de pe un teren aflat pe dealul de deasupra actualei gropi de gunoi. Concret, administratia judeteana vizeaza vreo 10 hectare de padure, din care vrea sa rada vreo patru, deocmadata, pentru construirea celei de-a doua celule pentru depozitarea deseurilor. Dupa ce tarpienii au protestat in fata Primariei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.