PARADOXUL administratiei locale: utilajul de ridicat masini, cumparat din banii de la buget, INUTIL acum. Solutia Primariei?

Marti, 26 Mai 2015, ora 15:20
41 citiri
Primaria municipiului Bistrita cauta solutii pentru intrebuintarea utilajului de ridicat masini parcate neregulamentar pe domeniul public, achizitionat in noiembrie anul trecut, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca autoritatile locale nu pot ridica aceste autovehicule in baza unor hotarari de consiliu local, informeaza Agerpres.

Primarul Ovidiu Cretu a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca, pana cand va fi data o hotarare de guvern care sa reglementeze aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.