Patronul Prime Financial Consulting, Tudor Cristian, si trei administratori de firme din Bistrita Nasaud, judecati pentru falsuri in dosare pe proiecte europene (I)

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 07:05
114 citiri
Procurorii bistriteni au cercetat mai bine de trei ani cazul in care era implicat Tudor Cristian pana in 2011, cand l-au pus propriu-zis sub urmarire penala, si pana sa fie trimis in judecata, in 2014. In 2011, se vorbea de un prejudiciu de circa un sfert de milion de lei. Conform unui comunicat al IPJ BN din 2011, fata de Tudor Cristian existau indicii temeinice ca in perioada 2008-2010, in calitate de administrator la doua societati comerciale din Bistrita, a indus in eroare reprezentantii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.