PE SURSE: Zeci de perchezitii in Tiha Bargaului, la Daniel Resvanta si apropiatii sai. 5 persoane ar fi fost retinute UPDATE

Luni, 13 Iunie 2016, ora 14:11
175 citiri
Chiar inainte ca UNPR-istul Daniel Resvanta sa fie uns ca si consilier local, mascatii i-au luat la puricat casa si lui si apropiatilor sai. Surse Bistriteanul.ro sustin ca zeci de perchezitii domiciliare au avut loc ieri si ca 5 persoane ar fi fost retinute in acest dosar.

Duminica, politistii au efectuat zeci de perchezitii pe Valea Bargaului, mai exact in Tiha Bargaului si Muresenii Bargaului.

Vizat a fost si Daniel Resvanta, candidatul UNPR care a sustinut ca cineva i-a dat foc la casa si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.