Povestea preotului-speolog care pazeste una dintre cele mai periculoase pesteri din Romania: "Riscul sa mori este foarte mare, mai ales primavara si vara"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Mai 2016, ora 04:03
148 citiri
Privindu-l pe Crin Theodorescu la gura Pesterii Tausoare, echipat cu costumul sau rosu si cu casca aferenta, poti jura ca ai in fata unul dintre cei mai priceputi speologi din tara. Abia dupa cateva minute de conversatie realizezi ca ai in fata, in realitate, un slujitor al Domnului si mai apoi un speolog. Crin Theodorescu are 48 de ani si este preot din anul 1991. Din anul 2000 acesta are si un al doilea job: este custode al Pesterii Tausoare. In anul 2000 a decedat fostul custode al pesterii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.