Pr. Vasile Beni: Mesajul Sfintului Ioan Botezatorul este pentru fiecare dintre noi ! La multi ani celor care purtati acest sfant si binecuvantat nume !

Sursa: Rasunetul
Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 17:06
48 citiri
Daca ar trebui sa dam un raspuns cine a fost Sf.Ioan Botezatorul?-raspunsul simplu ar fi ca ,,Cel care la botezat pe Iisus Hristos sau cel care a pregatit calea Domnului Pentru ca dupa Maica Domnului cel mai cinstit dintre sfinti este sf.Ioan Botezatorul.A doua zi de Boboteaza este inscrisa in calendarul crestin ortodox ca fiind sarbatoarea inchinata Sfantului Ioan Botezatorul si Sf. Ioan este cel mai popular dintre sfinti, iar importanta sa este reliefata nu numai de Sfanta Scriptura, ci si de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.