Prefectul Ovidiu Frent, dupa vizita de la Unitatea Medico-Sociala din Susenii Bargaului: Ziua Europei a avut sens pentru mine!

Sursa: Rasunetul
Marti, 10 Mai 2016, ora 11:26
53 citiri
Prefectul Ovidiu Frent a vizitat luni, de Ziua Europei, un obiectiv realizat printr-un proiect cofinantat din fonduri europene. Este vorba despre Unitatea Medico-Sociale din Susenii Bargaului (comuna Prundu Bargaului), unde in urma unui proiect de 900.000 euro finantat prin POR 2007-2013, in doar 6 luni, a fost extinsa si modernizata o structura care poate interna peste 60 de pacienti.

"Am vizitat astazi aceasta unitate si am fost placut impresionat de calitatea lucrarilor, de dotari dar mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.