Presedintele executiv al ALDE BN, Constantin Brasoveanu: "De ce s-a abtinut de la votul privind Legea irigatiilor deputatul Stelian Dolha?"

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 16:21
77 citiri
Presedintele executiv al ALDE Bistrita-Nasaud, inginerul Constantin Brasoveanu, s-a aratat extrem de nemultumit si dezamagit pentru faptul ca Legea irigatiilor a fost blocata in Parlament de catre PNL. Constantin Brasoveanu a spus ca 12 parlamentari liberali, in frunte cu Stelian Dolha, s-au abtinut la votul pentru Legea irigatiilor, iar 10 au lipsit de la sedinta.

"Legea irigatiilor este esentiala pentru viitorul a sute de mii de fermieri din Romania. Este o lege esentiala pentru viitorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud