Primar acuzat ca a cotonogit un localnic la capatul unui meci de fotbal: "O zis ca ma distruge ca nu l-am ajutat in alegeri"

Sursa: Adevarul
Luni, 15 August 2016, ora 18:45
47 citiri
Un meci amical de fotbal s-a terminat cu bataie intr-o comuna din Bistrita-Nasaud. Acuzat ca ar fi inceput bataia este chiar primarul comunei, Ioan Dedean. Acesta insa sustine ca bataia era deja inceputa, el avand intentia doar sa aplaneze conflictul. Incidentul s-a produs duminica noaptea, in urma unui meci de fotbal, din cadrul competitiei locale Cupa Sieului. Dupa ce s-a finalizat meciul, fotbalistii amatori care au luat parte la competitia sportiva au ramas langa stadion la o bere si niste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.