Psiholog: "Nu exista legaturi intre muzica rock, Halloween si tragedia de la Colectiv. Cand trecem printr-o trauma, avem tendinta sa facem legaturi nereale"

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 16:38
65 citiri
Psihologul Iuliana Fulas considera ca intreg curentul de opinie conform caruia tragedia de la Club Colectiv din Bucuresti s-a intamplat din cauza muzicii rock, a Halloween-ului, a numarului 666, a titlului piesei sau a numelui trupei este fals, ba chiar poate sa manipuleze un grup mare de oameni, intr-un context in care gradul de emotie este unul ridicat.

In acelasi timp, psihologul afirma ca, pe fond de vulnerabilitate, cauzata de o drama, creierul nostru nu mai functioneaza la parametri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Bistrita 24