Psihologii Directiei pentru Protectia Copilului, despre baietelul care a asistat la injunghierea tatalui sau: "Este afectat!"

Sursa: Adevarul
Luni, 23 Aprilie 2018, ora 12:38
44 citiri
Duminica dupa-masa, un barbat de 30 de ani a fost injunghiat in zona inimii de catre noul sot al fostei neveste. Acesta a ajuns in stare critica la spital, momentan fiind in afara oricarui pericol. La intreaga scena a asistat baiatul de 9 ani al victimei. Reprezentantii Directei pentru Protectia Copilului spun ca acesta este afectat si ca va beneficia de consiliere psihologica. Incidentul s-a produs pe Tanase Tudoran, o strada cu case situata foarte aproape de centrul istoric al Bistritei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.