Radu Moldovan: "Judetul Bistrita-Nasaud a cunoscut o dezvoltare foarte buna in perioada de guvernare PSD, a Guvernului Victor Ponta"

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 23:59
87 citiri
Victor Ponta a venit la Nasaud insotit de presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, primarul orasului Beclean, Nicolae Moldovan si primarul comunei Lechinta, Romeo Florian. Oaspetii au fost intampinati de primarul Mircea Romocea, consilierii locali ai PSD si alti membrii ai filialei politice. "Avem bucuria sa avem astazi, in vizita in judetul Bistrita-Nasaud, un foarte bun prieten al nostru, al judetului, care, in perioada in care a candidat pentru Romania, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud