Rasturnare de situatie in dosarul Seretan: Schimbari de declaratii, pierdere de procedura simplificata si posibilitatea de a aparea doi noi inculpati!

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 06:17
93 citiri
Desi pana la primul termen de judecata Seretan a beneficiat de procedura simpla dat fiind faptul ca si-a recunoscut faptele in fata procurorului de caz, dosarul isi schimba cursul dat fiind faptul ca tanarul a contestat in fata judecatorului declaratiile unor martori, favorabile lui. In plus, contestatia depusa de avocatii familiei unei dintre victime impotriva ordonantei de clasare data de procurorul de caz, cerand totodata redeschiderea dosarului de urmarire penala si completarea probatiunii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.