Regizorul Mircea Daneliuc la Bistrita: "In timp ce altii au lins ca sa primeasca bani, eu am fost parasit de toata lumea..." (VIDEO)

Joi, 21 Mai 2015, ora 18:34
104 citiri
"Nu se stie daca e cel mai bun prozator al generatiei 80, dar cu siguranta e cel mai original. Unii au criticat cartea "Pisica rupta" afirmand ca e plina de venin, ca e o defulare monstruoasa. Eu nu cred asta" a afirmat criticul George Tara la Casa Cartii "Nicolae Steinhardt" care gazduieste o intalnire cu celebrul regizor Mircea Daneliuc.

Libraria Casa Cartii Nicolae Steinhardt a gazduit in aceasta dupa-masa o intalnire speciala cu celebrul regizor Mircea Daneliuc care si-a prezentat in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.