Romeo Florian: Doamna Iurisniti ar putea merge macar intr-o comuna, de joi pana duminica. La Vermes, este apa in scoala de 15 ani!

Sursa: Rasunetul
Vineri, 14 Decembrie 2018, ora 11:27
62 citiri
Primarul Romeo Florian considera ca deputatul Cristina Iurisniti "vorbeste numai prostii", iar acest lucru este si din cauza consilierilor parlamentari care nu-i dau informatii actualizate, dar si din cauza sa, pentru ca "de joi pana duminica, cand are program in circumscriptie, nu ajunge prin comunele judetului".

"Sa vina sa vada doamna deputat realitatile din comuna. Numai prostii o invata consilierii. A dat o lista in care nu sunt lucruri adevarate. In primul rand, spune ca nu avem conditii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.