S-a intamplat in Bistrita ! Eleva de la "Andrei Muresanu" agresata de colegi pentru ca vorbea limba maghiara. Pozitia UDMR !

Sursa: Rasunetul
Duminica, 24 Septembrie 2017, ora 05:26
42 citiri
O eleva din clasa a V-a a Colegiului National "Andrei Muresanu" din Bistrita a fost agresata de doi colegi, joi 21 septembrie, in pauza dintre orele de curs. Eleva vorbea in limba maghiara cu doua colege in momentul in care doi elevi din clasa a VI-a de la sectia romana a aceleasi scoli au agresat-o verbal si fizic. Mai intai i-au adresat injurii, apoi au lovit-o cu umbrelele, pe eleva care, de altfel, vorbeste foarte bine si limba romana. Ulterior, baietii au recunoscut ca i-a deranjat faptul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.