SCRISOARE DESCHISA adresata primarului municipiului Bistrita: "Nu ati tinut cont de credinta si religia majoritatii bistritenilor"

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 11:23
79 citiri
Primarul municipiului Bistrita este acuzat de faptul ca nu a "tinut cont de credinta si religia majoritatii bistritenilor" atunci cand a ales sa decaleze binecunoscutul "Maial" bistritean in luna aprilie. Jurnalistul Marius Chiuzan i-a transmis o scrisoare deschisa primarului Ovidiu Cretu prin care subliniaza faptul ca organizarea concursului de gatit gulas la ceaun in luna aprilie coincide cu Postul Pastelui. De asta, lui Cretu i se cere sa reprogrameze evenimentul in luna mai, asa cum se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.