Seducatoare si pline de sclipici! Trei soprane si ariile unor opere celebre au tinut de cald bistritenilor, pe pietonal (FOTO / VIDEO)

Vineri, 21 August 2015, ora 21:39
50 citiri
Usor infrigurati dar vrand cu orice pret si insistand sa se simta bine la Targul cel Mare - bistritenii s-au adunat in aceasta seara pe pietonal - la concertul de opera intitulat "Trei soprane". A meritat, caci talentatele soprane au incalzit sufletele celor prezenti cu slagare celebre interpretate cu multa emotie.

Dupa concertul de clopote sustinut de formatia tinerilor baptisti din Bistrita, Timisoara si Oradea la Biserica Evanghelica - seria concertelor organizate de municipalitate cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.