Sefii Leoni, despre avertismentele primite de angajati si demisiile "fortate": "Noi nu punem presiune pe nimeni. Demisiile au fost voluntare"

Sursa: Adevarul
Marti, 30 Mai 2017, ora 15:10
42 citiri
Seful pe Europa al Leoni a fost prezent marti la Bistrita, unde a vorbit despre avertismentele primite de peste 2.000 de angajati, dar si de demisiile despre care se spune ca ar fi fost fortate. Ralf Sigmann a tinut sa precizeze ca masurile disciplinare sunt prevazute de codul muncii si ca nimeni nu ar fi fost obligat sa semisioneze. Marti, purtatorul de cuvant al grupului Leoni, Sven Schmidt, si managerul pe Europa al companiei, Ralf Sigmann, au fost prezenti la Bistrita, unde s-au intalnit cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.