Seminar de inchidere a proiectului "Masuri inovative si flexibile pentru combaterea somajului prin utilizarea tehnologiei informatiei si comunicarii"

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 12:16
65 citiri
La Restaurantul Hotelului Coroana de Aur din Bistrita, are loc astazi, 2 octombrie, seminarul de inchidere a proiectului "Masuri inovative si flexibile pentru combaterea somajului prin utilizarea tehnologiei informatiei si comunicarii".

Seminarul propriu-zis, la care vor participa oficialitati, agenti economici, cursanti, si alte persoane incepe de la ora 16.00.

Proiectul "Masuri inovative si flexibile pentru combaterea somajului prin utilizarea tehnologiei informatiei si comunicarii" este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.