Seserman: "Domnule Radu Moldovan degeaba va incepeti toate propozitiile cu "bunul Dumnezeu" daca ele se incheie cu cel putin o minciuna"

Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 22:16
40 citiri
Consilierul local, Alin Seserman transmite presedintelui CJ BN, ca intre "vizitele de lucru" sa se documenteze si de asemenea sustine ca Moldovan minte deoarece toti consilierii au votat PUZ-ul.

"Radu Moldovan confirma inca o data ca el nu intelege ce se intampla in Consiliul Local Bistrita. Singurul lucru care l-a interest a fost sa i se asfalteze strada pe care locuieste. Prima strada a fost a primarului Cretu, iar a doua din programul initiat de guvernarea de dinaintea lui Ponta e strada pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.