Sever Muresan: " Sa speram ca o vom comemora pe Valeria Peter Predescu intr-o casa a traditiilor de pe valea Salautei pe care a iubit-o atat de mult!"

Miercuri, 17 Octombrie 2018, ora 16:52
101 citiri
Daca in cazul infrastructurii de apa, canal sau drumuri, primarul Sever Muresan si consiliul local Telciu incearca sa incheie proiectele pana in 2020, o alta dimensiune a activitatii primarului Muresan este reprezentata de obiectivele cultural.

" Una din realizarile noastre de suflet este reprezentata de Muzeul Atanasie Tudoran din satul Bichigiu, o constructie care a fost finantata in totalitate de la bugetul local. Dar, nu ne limitam numai la aceasta, la Bichigiu am gandit un nou camin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud