Strada Romana nr. 17 A, o adresa de stiut

   

Jandarmii bistriteni au terminat cu statutul de chiriasi si s-au stabilit definitiv pe strada Romana nr. 17 A, in fostul pavilion administrativ al Teraplast, cumparat si modernizat de Jandarmeria bistriteana cu sprijinul financiar exclusiv al MAI si al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane. Cladirea este spatioasa, adaptata si dotata conform statului de functiuni si protectiei informatiilor, cu dispecerat, sala de pregatire fizica, sala de sedinte, birouri, parcare, garaj s.a.

"Dupa eforturi de ani de zile, iata ca acest obiectiv s-a infaptuit intr-un final, cu aportul deosebit al MAI care a aprobat achizitia, dar si a Jandarmeriei Nationale, care ne-a sprijinit in amenajarea spatiului. Consideram ca lucrurile sunt la nivelul asteptarilor noastre si ale militarilor Jandarmeriei bistritene, avand increderea ca in viitor ne vom putea imbunatati activitatea, cu aliniere la cerintele prevederilor normative in vigoare", ne-a declarat inspectorul sef al IJJ "Gelu Voievod" Bistrita-Nasaud, colonel Ionel Cimuca. Comandantul Jandarmeriei bistritene a adaugat ca inaugurarea oficiala a noului sediu va avea loc in cursul acestei luni, la o data care se va stabili ulterior si la care, alaturi de oficialitatile locale, este asteptat sa participe ministrul MAI Traian Igas si reprezentanti ai IGJR.
Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 16:09
Sursa: Mesagerul de Bistrita-Nasaud

Mesagerul de Bistrita-Nasaud
Cele mai citite stiri
SURPRIZA! Fostii sefi ai Politiei Bistritene, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, si-ar putea afla pedeapsa inainte de Mos Nicolae
Fostii sefi ai Politiei Bistritene si-ar putea afla pedeapsa peste exact o saptamana. Judecatorii ar ...
Purtata de "aripile dragostei" la sute de km distanta! Unde a fost gasita o minora disparuta de acasa:
O copiluta din Dumitra a plecat de acasa, luni. Ieri, mama fetei i-a anuntat disparitia. Politistii ...
Presedintele Iohannis se va plimba maine pe Pietonal! Intre 14.00-15.00
Presedintele Klaus Iohannis va fi maine in Bistrita-Nasaud, asa cum Bistriteanul.ro va anunta inca ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor