SUPER: Au intrat pe scena in salturi spectaculoase! Majoretele "Cheers" din Bistrita au trecut de prima etapa la "Romanii au talent"

Sambata, 12 Martie 2016, ora 08:13
45 citiri
Bistritenii au talent - mai ales la dans! Au demonstrat-o cu prisosinta ieri seara, majoretele de la Cheers care i-au impresionat pe cei patru jurati si au cucerit un loc in etapa viitoare a faimoasei competitii "Romanii au talent". Milioane de romani au fost cu ochii pe frumoasele din Bistrita si le-au adimirat dansul!

Zeci de comentarii admirative si sute de aprecieri au strans majoretele trupei Cheers din Bistrita care au facut senzatie vineri seara, in celebra emisiune "Romanii au talent". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.