Tanarul care a bagat in spital o mireasa si a omorat o alta femeie intr-un accident de circulatie, arestat preventiv. Acesta mai are un dosar penal

Sursa: Adevarul
Luni, 14 Septembrie 2015, ora 14:38
49 citiri
Dupa ce in prima faza a fost retinut pentru 24 de ore, tanarul de 25 de ani care a cauzat un accident weekendul acesta in urma caruia o mireasa a ajuns la spital si o femeie de 44 de ani a murit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Acesta este cercetat pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca in cursul lunii martie, tanarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.