Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: "Este o mare onoare!"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Februarie 2018, ora 17:13
113 citiri
Florin Alin Cioanca are 22 de ani, iar anul acesta reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Tanarul a pus schiurile in picioare prima data pe cand avea 10 ani, fiind descoperit intr-o scoala primara dintr-un catun situat la intretaierea Muntilor Calimani cu Muntii Rodnei. Aproape 3.000 de sportivi din 92 de tari participa la la cea de-a 23-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna gazduite de Coreea de Sud, la PyeongChang. Romania este reprezentata de 27 de sportivi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.