Timp de trei zile, matematica e regina la Beclean. Peste 300 de elevi participa la Concursul intejudetean "Sever Aurel Groze"

Sursa: Rasunetul
Sambata, 19 Mai 2018, ora 08:05
237 citiri
In aceasta seara s-a dat startul celei de a VI-a editii a Concursului Interjudetean de Matematica "Sever Aurel Groze", initiat si organizat de prof. Vasile Marc de la Scoala Gimnaziala "Grigore Silasi" Beclean. Deschiderea oficiala a avut loc la Colegiul National "Petru Rares", in prezenta inspectorului scolar general din Ministerul Educatiei Nationale, Daniel Grigorescu, a prof. univ. dr. Dorin Andica de la Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca-presedintele concursului, a inspectorului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.