Top 10 aberatii ale ministrului Educatiei. Pe primul loc - "Educatia e gratuita, dar parintele asigura o parte din gratuitate"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 03 Ianuarie 2018, ora 14:12
49 citiri
Deputatul Cristina Iurisniti, profesoara de Franceza, a facut un top al celor mai mari aberatii vehiculate in anul 2017 de catre ministrul Educatiei, Liviu Pop. Pe prima pozitie este afirmatia ministrului potrivit careia educatia este gratuita, dar statul asigura o parte din gratuitate, iar parintele alta parte. La finalul anului 2017, deputatul USR Cristina Iurisniti, care este si membra a Comisiei de Invatamant a Camerei Deputatilor, a facut un top al celor mai mari aberatii ale ministrului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.