Un spaniol indragostit de Romania si-a dus iubita la altar in mod traditional: "Am vazut aici un stil de viata pur pe care la noi in Spania nu-l mai intalnesti"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Iulie 2015, ora 18:56
90 citiri
O nunta cum numai acum 100 de ani mai vedeai a intors duminica privirile tuturor localnicilor din comuna bistriteana Prundu Bargaului. Intreg alaiul era imbracat in haine traditionale si condus de carute in care se aflau stegari.

Mirele si mireasa au fost si ei imbracati in haine traditionale, iar la bratul celor doi au fost "druste", tinere imbracate in haine traditionale si cu flori in par. La alai au luat parte si "cematori de mireasa", tineri imbracati in straie populare. Mai mult, mirele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.