Unul dintre cele mai vechi obiceiuri agrare din Transilvania se sarbatoreste in Caianu Mic. VEZI programul complet al evenimentului:

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 09:19
92 citiri
In zilele de 19 si 20 iunie, in cadrul evenimentului "Zilele comunei Caianu Mic", editia a XI-a, se va sarbatori unul dintre cele mai vechi obiceiuri agrare care dateaza din perioada precrestina si este sarbatorit cu strictete de mii de ani - Instrutatul Boului.

Perioada Sfintelor Sarbatori de Rusalii aduce o bucurie mare pentru locuitorii localitatii Caianu Mic intrucat un mare numar de caienari se intorc acasa si participa la evenimentele organizate de administratia publica locala din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.