Varul Crinutei Dumitrean, "rasfatat" cu 3 milioane de lei de ANRP, dadea spaga cozonaci si strudel. Increngaturile unor afaceri de familie "de succes"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 15:41
93 citiri
Bistriteanca Crinuta Dumitrean a condus Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) in perioada 2009 - octombrie 2011, fiind sustinuta de deputatul Ioan Oltean. Gurile rele o numeau pe bistriteanca "pupila lui Ioan Oltean", tocmai din cauza apropierii dintre cei doi, care a fost negata cu vehementa de-a lungul anilor de protagonisti. Crinuta Dumitrean s-a retras cu scandal de la ANRP, dupa ce mai multi angajati ai institutiei, printre care si vicepresedintele Remus Virgil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.