Vasile Lincu: "Ar trebui ca prin lege sa li se dea voie politistilor de la Rutiera sa-i opreasca pe cei care incalca regulile de circulatie inclusiv atunci cand sunt in afara serviciului"

Miercuri, 12 August 2015, ora 09:16
61 citiri
Dupa ce un agent a fost lovit de un cetatean turc, sindicatele din politie ii cer ministrului de interne, Gabriel Oprea sa stopeze vanatoarea de amenzi prin interzicerea postarii politistilor la panda in curbe sau la intrarea in localitati.

"Atat timp cat bugetul este previzionat si se bazeaza pe incasari din sanctiuni, politistii sunt transformati in vanatori de amenzi, iar acest lucru le afecteaza autoritatea. Si, atunci, evident ca cetatenii sunt revoltati si se intreaba cum dirijeaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.