Vesti proaste pentru localnicii din blocul afectat de explozie: jumatate dintre ei nu se vor putea intoarce acasa in urmatoarele 2 luni!

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 18:49
74 citiri
"Eu cred ca va dura 50-60 de zile, in cele mai optimiste situatii, lucrarile pentru a fi siguri ca intervenim cum trebuie si ca oamenii pot sa fie in siguranta in locuinte", a spus prefectul Ovidiu Frent dupa ce a primit concluziile evaluatorului de la Cluj.

21 de apartamente nu pot fi locuite pana la finalizarea lucrarilor de consolidare ale blocului - asta a fost concluzia expertului de la Cluj care a venit astazi la Bistrita pentru a vedea daca structura blocului a fost sau nu afectata dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.