Vicepresedintele CJ, Ioan Tintean s-a declarat placut surprins de stadiul lucrarilor la Casa Bunicilor de la Gledin, promitandu-i parintelui Ioan sprijinul sau.

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 11:54
139 citiri
Ioan Tintean a facut o vizita de lucru pe Valea Sieului, principalul interes fiind stadiul lucrarilor la Casa Bunicilor de la Gledin. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Tintean a ramas placut si profund surprins de ce a gasit la Gledin: "La invitatia parintelui Ioan Titieni m-am deplasat la gledin pentru a vedea ce s-a construit acolo. Marturisesc ca am fost extrem de emotionat vazand cum lucrurile cresc cu ajutorul si sporul dat de Dumnezeu. Cand am vazut acum doi ani fundatia, la o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud