Victor Ponta si ministrul Turismului, Mircea Dobre, la standul judetului Bistrita-Nasaud de la Targul de Turism! Presedintele Radu Moldovan: Culoare si autenticitate

Sursa: Rasunetul
Vineri, 17 Februarie 2017, ora 21:25
49 citiri
A doua zi a Targului de Turism al Romaniei a adus la standul de prezentare a judetului Bistrita-Nasaud o serie de oficialitati, prieteni si mesageri ai acestor tinuturi.

"Zambete, culoare si autenticitate la standul judetului Bistrita-Nasaud in cea de-a doua zi a Targului de Turism al Romaniei!

Astazi, alaturi de sute de vizitatori ai standului judetului Bistrita-Nasaud, am primit si vizita unor prieteni ai oamenilor de pe taramurile noastre: fostul prim-ministru Victor Ponta, ministrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.